Informatie

Merken

Aanbiedingen

Wat vertellen onze klanten

Dragrattan multisport
Gisteren het Dragrattan multi sport tuig voor Rider binnen gekregen. Wat ben ik er mega super blij mee! En Rider (minimaal zo belangrijk)ook!!! :D

Eerlijk is eerlijk, hij moest wel even wennen aan de achterste band. En het fijn afstellen van de achterste band was heel eventjes zoeken. Daarom vandaag eerst een rustige aangelijnde wandeling naar de bossen (en in de bossen los) voordat ik het hulpstuk voor het canicrossen eraan klik en we volle bak gaan. In het begin keek hij steeds eventjes achterom naar zijn buik, maar al gauw was hij het vergeten/eraan gewend.

Dat het multi sport tuig met o.a. wandelen ook goed te gebruiken is, is voor ons alleen maar een geweldige bijkomstigheid. Nu heeft hij buiten altijd een tuigje aan wat niet schuurt, knelt, schuift of uit schiet, maar gewoon meer dan prima past. Wat wil je als hondenbaas nog meer?!

En wederom... super snelle service van Rundog!

Mirjel Bovendeert

Barbra Neewa xback
Ik wil Run Dog graag mijn complimenten geven voor de super service, en de snelle levering! Ik had een trektuig maatje m besteld maar bleek na passen en overleg maatje xl nodig te hebben. Maatje m retour gestuurd, en twee dagen later lag het nieuwe tuig, in de juiste maat bij ons op de mat! Zo'n flitsende service en levering heb ik nog nooit gezien! Complimenten!
Groetjes Barbra, en een high five van witte herder Izzy (die nog een beetje aan het tuig moet wennen)
Barbra Middelkoop

Ramona Hulshof canicross
Ik bestel al mijn gear bij Run Dog! Super service en advies. Rosine doet graag iets extra voor je. Zo heb ik nu naast het zero dc short tuig in legerprint ook een legerprint lijntje! Helemaal blij mee! En uiteraard ook mijn roze setje bij Run Dog gekocht :)
Ramona Hulshof

Valerie Torenstra Canicross
Alles komt bij Run Dog vandaan, snel, heel snel geleverd, en altijd bereikbaar voor fantastisch advies.
Valerie Torenstra

Marlies de Waal Stepjoring

Run Dog is 'the place to be' als het gaat om informatie en materiaal voor canicross, bikejoring en stepjoring!!!

De website is super handig voor alle informatie over deze sporten maar ook over training en voeding e.d. Ik heb er 2 harnassen (Non-Stop Free motion) voor m'n beide honden gekocht, een step (Gravity Pulka) incl. alle toebehoren en een heupgordel (Non-Stop).

Omdat ik nog niet heel bekend was met deze producten heb ik de harnassen bij m'n honden mogen passen en aan laten meten door Rosine. Bij de aanschaf van de step heb ik een soort workshop kunnen volgen waarbij ik verschillende steps heb mogen proberen. Zo wist ik precies welke step ik moest bestellen.

Super handig dus! Ik ben daarom ook uitermate tevreden met de service van Run Dog en de kwaliteit van de producten die zij leveren!!

Marlies de Waal

Pieterjan Griep Dogscooter

Mooie step en non-stop tuigen van Rundog. Bijna net zo snel geleverd als dat de honden over het parkoers raasden ;)

Pieterjan Griep

Gerbrada Canicross

Een super mooi non-stop tuig voor Triple gekocht, een nonstop heupgordel en een mooie oranje lijn!

Eerder hadden we ook de zwarte zero dc lijn, maar deze gekleurden zijn ook super mooi!

Materiaal is goed en stevig. Er wordt per hond goed gekeken wat bij de hond past voor tuig en of het wel goed aansluit. Tevens gevraagd of de hond veel trekt of juist iets naast je loopt. Voor de heupgordels wordt er ook gevraagd naar de manier van gebruik en of je bekend bent met rugklachten. De lijn is een eigen keuze en hier ben je dan ook vrij in.

Kortom: goed advies voor hond en baas en veel kennis van het materiaal dat verkocht wordt in de webshop en op canicross wedstrijden!

Gerbranda de Graaf-Bijaard

Anna Zijlstra Slee

Bedankt voor de snelle levering van de flitsende booties voor onze Sammen. Zoals je ziet loopt hij er als een speer op.

Anna Zijlstra

Petra Eigenraam Dog Coat

Een jas kopen is voor deze podenco altijd een probleem (smalle hond maar relatief brede borstkas). Maar deze zat meteen als gegoten. Waterdicht en superwarm! En hond meteen onvindbaar in het bos :D

Daarnaast een prachtig passend tuig voor Gina gekocht. Advies op afstand is super en daarna rennen als de brandweer.

Petra Eigenraam

Hennie de Jong Dogtrekking

Helemaal happy met het nieuwe tuig van Taz! Dankzij jullie advies heeft dit tuig een perfecte pasvorm voor onze Belg! Ze hoestte vorig jaar behoorlijk en met haar oude tuig werd dat alleen maar erger. Gebruik hem aan de fiets en tijdens de wandelingen.

Hennie de Jong

Naomi de Ronde Steppen

Mijn boef en ik hebben laatst een nieuwe hobby opgepakt, steppen.

Een echte leek wat betreft materiaal en dus om advies gevraagd. Heel snel kreeg ik al een mailtje terug met daarin uitgebreide uitleg over het materiaal en steppen in het algemeen. Advies gebaseerd op wat het beste zou zijn voor mij en mijn hond en niet op prijs.

Al vrij snel ontvingen we dus ook onze nieuwe lijn, antenne en paniekhaak. Mijn kanjer liep al in een tuig, ook van Run Dog. Super tevreden, mooi degelijk materiaal en super service!

Naomi de Ronde

Esther Pieters Flyball

Helemaal happy met deze tuigen, heb ze voor alle drie mijn honden. Ideaal voor het steppen of fietsen, maar ook gewoon tijdens het wandelen of zoals hier bij de flyball.

Esther Pieters

Sheila Dogscooter

Ook wij hebben onze spullen bij Run Dog vandaan en ben meer dan ZEER te spreken over zowel de gear zelf als ook over het advies en de service van Rosine Verkleij en Run Dog! Ik zou het dan ook iedereen aanraden. Ook onze nieuwe step is in bestelling en we beleven enorm veel plezier aan de goede spullen.

Ik hoop dan ook dat alle sportieve baasjes van de Haut de la Saumure telgen daar hun spullen gaan aanschaffen ;) Ook heb ik al menig Beauceron van de Beauceronclub Nederland zien lopen met gear bij Run Dog vandaan, tot ieders tevredenheid, mede gezien gebleken is dat ook bij dit ras een goed passend tuig soms moeilijk te vinden is.

Sheila Krebaum