Dè winkel voor sportieve honden en baasjes! 

Steeds meer mensen ontdekken de sport canicross. Dat is hardlopen met je hond door de natuur waarbij je samen met je hond een team vormt. De sport is ontstaan vanuit de sledehondensport, maar je kunt het met allerlei hondenrassen doen.

En zo zijn er nog meer outdoor sporten die je op die manier met je trouwe viervoeter kan beoefenen. Zoals mountainbiken en steppen.

‘Eigenlijk kun je dit zien als het nieuwe paardrijden’ zegt Rosine Verkleij. Zij is eigenaar van Run Dog en verkoopt materiaal voor het outdoor sporten met de hond. Ze opent 2 en 3 september haar nieuwe winkel in De Wilp. 

‘Tijdens de openingsdagen kan iedereen langskomen. Om gewoon even te kijken, kennis met ons te komen maken of om materiaal te passen of aan te schaffen. We hebben veel leuke aanbiedingen en acties!

Buiten is er de gelegenheid om je hond even uit te laten, als je die bij je hebt en kun je ook wat eten en drinken.

Op Facebook kun je meer lezen over de activiteiten en aanbiedingen.

We verwachten veel canicrossers, mushers (sledehondenmenners) en liefhebbers hiervan tijdens de opening, dus het is voor bezoekers meteen een leuke gelegenheid meer info te krijgen over deze sporten en om contacten op te doen!'

Het adres van de shop is: 

Run Dog

Van Akenweg 30

9367 PN DE WILP

 

Feestelijke Opening

Zaterdag 2 september: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 3 september: 10.00 – 17.00 uur
 Facebook Event: Opening Run Dog Shop

 

Openingstijden vanaf 4 september:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12.00 – 17.00 uur
Woensdag: 12.00 – 17.00 uur
Donderdag: 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag:  12.00 – 17.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten